Počet zobrazení stránky

pondělí 9. října 2017

Zahradnické kalendáře na rok 2018


Všem příznivcům zahradničení si dovoluji nabídnout naše zahradnické kalendáře na rok 2018. Jako už tradičně, tento rok vám můžeme nabídnout kalendář nástěnný i kalendář stolní. Nástěnný kalendář je věnovaný lavičkám – možná vás překvapí, jak romantická zákoutí mohou právě kvůli lavičkám vzniknout. 
Ze všeho skoro nejtěžší bylo z množství vlastních fotografií vybrat jenom těch 12 + 1.

Nástěnný kalendář má ve složeném stavu formát A4 – dobře a snadno se posílá v obálce. Na zdi – když se otevře, tak má formát A3 – je dobře vidět.


Stolní kalendář se jmenuje Zahrada a svět rostlin. Je určen zejména pro náročné, pro fandy, kteří se nespokojí pouze s naaranžovanými kvítky či agenturními fotkami zahrad. Stolní kalendář je už trochu publikace, kde jsou fotografie doplněny zajímavými informacemi o rostlinách i zahradním uměním. Stolní kalendář má rozměry 24x13 cm.
Oba kalendáře vycházejí ve srovnání s těmi z velkých nakladatelství v poměrně malém nákladu. Oba mají české i slovenské kalendárium, které je velmi přehledné. Oba kalendáře jsou z jedné grafické dílny, na titulní stránce mají stejný font a působí dojmem, že patří k sobě. Oba kalendáře mají stejnou cenu – v Česku stojí 135 korun, na Slovensku 5 eur. Jsou to také ideální dárky vánoční, narozeninové, nebo jenom tak. V dolní části kalendáře je kus místa pro nalepení reklamní samolepky. Když používám kalendář já jako dárek, na toto místo píšu věnování rukou, je to mnohem osobnější. 
Co je snad nejdůležitější, je to, že oba kalendáře vznikaly s citem, láskou a odpovědně – a poměrně dlouho. V případě zájmu o větší partie mě prosím kontaktuje, cena je mnohem příznivější. 
Všechny objednávky nebo případné dotazy či poptávky v rámci České republiky zasílejte prosím na moje jméno na adresu:


Kusové objednávky pro dodání na Slovensku prosím objednávejte na adrese info@bellagardena.sk Firma Bella Gardena prodává naše kalendáře na Slovensku. V případě zájmu o větší partie na Slovensku prosím použijte moji výše uvedenou elektronickou adresu.
Děkuji vám za přízeň. P.CH.

Žádné komentáře:

Okomentovat